BMW X1 2010 pissapojat ei toimi?

Goomikko
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 1
Liittynyt: 29 Kesä 2020, 21:38

BMW X1 2010 pissapojat ei toimi?

Viesti Kirjoittaja Goomikko » 29 Kesä 2020, 21:49

Missä mahtaa olla vika kun pissapojat eivät toimi X1:ssä. Sulakkeet tarkistettu ja palanutta sulaketta ei löytynyt. Pesunestesäiliön kupeesta löytyy kolme pumppua taka-, etulasille ja valoille. Mikään näistä ei toimi. Valojen pumppu ruikkasee hieman pesuainetta mutta hiljenee sitten kokonaan. Kaksi muuta pumppua ovat aivan kuolleita. Lomareissu muutaman päivän päästä joten hieman kiire asian kanssa.

Edit. Nämä vikakoodit sain kaivettua. A6DC Spoiler rear, relays will open/wash rear/pump washer rear. A6D3 washing front/pump washer front. Etu ja takalasin pesureita herjaa. Voiko olla että molemmat pumput on hajonnut samaan aikaan. Tai sitten en vaan ole huomannut jos takapesuri on hajonnut jo aikaisemmin.

Itse itselleni vastaten. Kaikki kolme pumppua vaihdettu ja nyt kaikki kolme pumppua toimii. Ilmeisesti takalasinpesuri on ollut toimimaton jo pidemmän aikaa. En vaan sitä ole huomannut kun sitä ei ole tullut käytettyä. Valojen pesuri toimi mutta nihkeästi. Tuulilasinpesurin toimimattomuuden huomaa tietysti heti. Nuo vikakoodit A6DC ja A6D3 viittaa juuri etu- ja takalasin pesureita.

Kiitos kaikille auttaneille :sneak:
Kiitos Bemariosat.fi. Eilen tilatut tuotteet asennettu tänään puolenpäivän jälkeen paikoilleen :)