Sivu 1/1

Takalasinlämmitin ei toimi + hajuhaittaa E90/320D/vm.-08

Lähetetty: 11 Tammi 2017, 15:55
Kirjoittaja Skidi89
Oisko kellään tietoa muutamasta ongelmasta

Takalasinlämmitin hoimii miten huvittaa, välillä toimii ja välillä ei. -18 ja lasi jäässä niin ei varmasti toimi, mutta nolla kelillä halliin mentäessä kyllä toimii kun lasi menee vain huuruun. Mietin jotain kosketushäikkää ym, mutta missä ja onko mitään tehtävissä ite? Vai onko jotain ihan muuta?

Toinen mitä olen miettinyt on ns.palaneen kumin tyyppinen haju, jonka huomaan välillä autosta noustessa. Jarrujen jumahtamista on ehdotettu ja kytkimen menoa mietitty, mutta mitään selvyyttä ei ole tullut. Mielestäni kytkintä ei tarvitse kauhean ylös nostaa, että päästään matkaan ja kytkimen kanssa leikkimällä en kuitenkaan tuota pahaa hajua saanut aikaan kun yritin. Purkilla kuitenkin taitettu matkaa vasta 138 000km, joten masentaa hieman ajatus josko kytkin olisi menossa... Jos on tähän mietteitä niin olisi jees kuulla

Re: Takalasinlämmitin ei toimi + hajuhaittaa E90/320D/vm.-08

Lähetetty: 11 Tammi 2017, 17:18
Kirjoittaja Juha
Haju tulee luultavasti DPF:stä, eli dieselpartikkelifiltteristä, joka polttelee omia aikojaan kakkaa pois putkista. Siitä tulee tommonen haju, jos poltto on ollut juuri päällänsä, kun tulee autolla kotiin.

Lämppärivika kuulostaa hankalalta etsittävältä. Ilmeisesti kyse on kuitenkin sedanista, eli e90. Farkuissahan nuo johdot tuppaa menemään saranoiden kohdalta vähän joka pemussa.

Re: Takalasinlämmitin ei toimi + hajuhaittaa E90/320D/vm.-08

Lähetetty: 11 Tammi 2017, 17:43
Kirjoittaja Skidi89
Kiitos tosi paljon tuosta DPF vinkkauksesta, eipä käynyt mielessäkään tollanen :)

Sedanihan tuo on juu. Ei tuohon vikaan kuole, kunhan ärsyttää ja jos tosiaan epäillään hankalammaksi tutkittavaksi niin ehkä saa jäädä elämään omaa elämäänsä -_-