Webasto ei käynnisty, missä vika?

Bmw530d
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 3
Liittynyt: 19 Joulu 2017, 15:07

Webasto ei käynnisty, missä vika?

Viesti Kirjoittaja Bmw530d » 19 Joulu 2017, 15:12

Eli 530d vm 2011 kyseessä.
Kauko-ohjaimesta sekä autosta käynnistäessä ei tapahdu mitään.
Yritin etsiä kaaviosta sulaketta, mutta en löytänyt.
Onko mitään kotikonsteja joita voisi kokeilla?
Kiitos!
Paikkakunta Lappeenranta.

Avatar
salmol
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 3929
Liittynyt: 18 Loka 2012, 19:33
Auto: BMW F36 420dA xDrive Gran Coupe
Paikkakunta: Helsinki

Re: Webasto ei käynnisty, missä vika?

Viesti Kirjoittaja salmol » 19 Joulu 2017, 15:21

Jos webaston käynnistys on epäonnistunut monta kertaa, menee se lukkoon joka pitää ohjelmallisesti avata joko harrastajan tai merkkihuollon toimesta. Lappeenrannassa esim. Delta Bavaria.
Nyt: BMW F36 420dA xDrive Gran Coupe (Celtic Tuning 240hp, 440nm)
Ex: BMW F30 320dA, BMW R 850 R, Volvo C30 2.0dA, Volvo S80 2.9, Opel Vectra 1.6 S, Peugeot 309 1.6

phuksi
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 780
Liittynyt: 03 Maalis 2012, 17:52
Auto: 530d GT5 xDrive
640i Cabrio

Re: Webasto ei käynnisty, missä vika?

Viesti Kirjoittaja phuksi » 20 Joulu 2017, 20:26

salmol kirjoitti:Jos webaston käynnistys on epäonnistunut monta kertaa, menee se lukkoon joka pitää ohjelmallisesti avata joko harrastajan tai merkkihuollon toimesta. Lappeenrannassa esim. Delta Bavaria.
Osaatko sanoa jääkö lukituksesta vikakoodi päälle? Vai onko tämä hiljaista tietoa että lukitus avataan ensimmäisenä toimenpiteenä ja katsotaaan lähteekö toimimaan?

Entä onko tietoa missä webaston antenni on jos kaukosäädin ei toimi, patteri vaihdettu ja iDrivestä lähtee käyntiin?

-p
Menneet...
2012 - 2015 330dA xDrive
2005 - 2014 BMW X3 3.0iA
2006 - 2012 VW Passat 2.0 TFSI
2002 - 2005 BMW 318i Touring
1999 - 2002 Ford Focus 1.8 Trend

Avatar
salmol
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 3929
Liittynyt: 18 Loka 2012, 19:33
Auto: BMW F36 420dA xDrive Gran Coupe
Paikkakunta: Helsinki

Re: Webasto ei käynnisty, missä vika?

Viesti Kirjoittaja salmol » 21 Joulu 2017, 10:02

phuksi kirjoitti:
salmol kirjoitti:Jos webaston käynnistys on epäonnistunut monta kertaa, menee se lukkoon joka pitää ohjelmallisesti avata joko harrastajan tai merkkihuollon toimesta. Lappeenrannassa esim. Delta Bavaria.
Osaatko sanoa jääkö lukituksesta vikakoodi päälle? Vai onko tämä hiljaista tietoa että lukitus avataan ensimmäisenä toimenpiteenä ja katsotaaan lähteekö toimimaan?

Entä onko tietoa missä webaston antenni on jos kaukosäädin ei toimi, patteri vaihdettu ja iDrivestä lähtee käyntiin?

-p
Ei tietoa, tuleeko vikakoodeja.oliko antenni hain evässä vai takaikkunassa... jos evässä, niin sinne voi päästä vesi. Jos takaikkunassa, niin johdot voi luukusta mennä poikki.
Nyt: BMW F36 420dA xDrive Gran Coupe (Celtic Tuning 240hp, 440nm)
Ex: BMW F30 320dA, BMW R 850 R, Volvo C30 2.0dA, Volvo S80 2.9, Opel Vectra 1.6 S, Peugeot 309 1.6

Heguli31
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 654
Liittynyt: 29 Maalis 2010, 13:05

Re: Webasto ei käynnisty, missä vika?

Viesti Kirjoittaja Heguli31 » 21 Joulu 2017, 12:57

Hups,lukaisin huolimattomasti...

Bmw530d
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 3
Liittynyt: 19 Joulu 2017, 15:07

Re: Webasto ei käynnisty, missä vika?

Viesti Kirjoittaja Bmw530d » 21 Joulu 2017, 14:57

Sain sen kuitattua sulakkeiden poistolla.
Eli nyt näkyy näytöllä valkoisena ja antaa yrittää päälle, mut ei lähde.

Bmw530d
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 3
Liittynyt: 19 Joulu 2017, 15:07

Re: Webasto ei käynnisty, missä vika?

Viesti Kirjoittaja Bmw530d » 21 Joulu 2017, 14:59

Kaukosäädin ainakin näyttäisi toimivan. Ei mene punaiseksi kun antaa ohjauksen.
Ei siis lähde päälle idrivestäkään.

jaki
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 870
Liittynyt: 22 Joulu 2010, 10:52
Auto: F31 320d Sport, E46 330Ci avo
Paikkakunta: Tuusula
Viesti:

Re: Webasto ei käynnisty, missä vika?

Viesti Kirjoittaja jaki » 21 Joulu 2017, 15:45

Jos webasto on lukossa, siitä jää vikakoodi. Aikaisemmin sulaketemppu ei riittänyt, vaan laitteen lukitus pitää poistaa testerillä. Liekkö uusimmissa erilailla.
Yleensöhän noista menee kiertovesipumppu (voi toki mennä ihan mitä muutakin). Se aiheuttaa, että laite käynnistyy, mutta sammuu hetken päästä. ja muutaman tuollaisen jälkeen menee lukkoon.
http://www.jakiltech.fi" Nyt BMW diagnostiikkaa täysin uudella tasolla + F-sarjalaistenkin koodaukset

phuksi
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 780
Liittynyt: 03 Maalis 2012, 17:52
Auto: 530d GT5 xDrive
640i Cabrio

Re: Webasto ei käynnisty, missä vika?

Viesti Kirjoittaja phuksi » 23 Joulu 2017, 12:08

salmol kirjoitti:
phuksi kirjoitti:
salmol kirjoitti: Entä onko tietoa missä webaston antenni on jos kaukosäädin ei toimi, patteri vaihdettu ja iDrivestä lähtee käyntiin?

-p
Ei tietoa, tuleeko vikakoodeja.oliko antenni hain evässä vai takaikkunassa... jos evässä, niin sinne voi päästä vesi. Jos takaikkunassa, niin johdot voi luukusta mennä poikki.
Avossa ei ole hain evää niin suurin osa radiotekniikasta on asennettu takaluukun kannen sisäpuolelle. Takalasin käyttöä antennina on se mitä itse epäilen mutta en mistään löydä dokumentaatiota aiheesta. En oikeastaan mitään mistä lähteä tutkimaan. Mulla lukko siis ei ole päällä kun iDrivesta lähtee pöhisemään.

-p
Menneet...
2012 - 2015 330dA xDrive
2005 - 2014 BMW X3 3.0iA
2006 - 2012 VW Passat 2.0 TFSI
2002 - 2005 BMW 318i Touring
1999 - 2002 Ford Focus 1.8 Trend

Wonderi
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 828
Liittynyt: 20 Syys 2015, 00:39
Auto: F31 318dA -14
Paikkakunta: Nokia

Re: Webasto ei käynnisty, missä vika?

Viesti Kirjoittaja Wonderi » 23 Joulu 2017, 21:22

Vaatiiko sinunkin Webasto-kake pitkän painalluksen toimiakseen?