Sivu 1/1

E46 business audio takakaiuttimien taso subbaria varten

Lähetetty: 21 Marras 2016, 15:02
Kirjoittaja Freerider
Hei,

Yritin tuossa edellisestä autosta jäänyttä Ground Zeron aktiivisubbaria laittaa peräkonttiin ja ryöstin high level input:in takakaiuttimien johdoista. Jostain syystä taso jää kaikilla subbarin asetuksilla todella matalaksi ja laitoin GZ:lle kysymystä. Sieltä todella hienosti ihan maahantuojan edustaja soitteli selvittääkseen asiaa ja arveli (sanoi ettei ole varma tieto) syyksi sitä, että takakaiuttimien johdossa olisi jakosuodin ja kehotti kokeilemaan lähdön ryöstämistä etukaiuttimilta.

Osaako joku vahvistaa tämän tiedon, että takakaiuttimielle olisi jakosuodin? Ainakin englanninkielisillä forumeilla porukka ryösti takajohdoilta lähdön. Kokeilemalla asia tietenkin selviää, mutta ei haluaisi juuri kolvattuja johtoja alkaa katkomaan pelkän mutuarvauksen perusteella.

Re: E46 business audio takakaiuttimien taso subbaria varten

Lähetetty: 21 Marras 2016, 19:55
Kirjoittaja Aero
Voi olla tyhmän oloinen kysymys, mutta eihän sulla ole Fader -säätö ruuvattuna kovin etupainotteiseksi? Silloinhan takapäästä ryöstetty signaali jää matalaksi.

Jos itse takakaiuttimet soivat kuitenkin kunnolla ja kaikki laitteet ovat ehjiä, niin ei siinä paljoa muita vaihtoehtoja jää kuin tuo, että sieltä on bassot leikattu pois.

Re: E46 business audio takakaiuttimien taso subbaria varten

Lähetetty: 22 Marras 2016, 12:23
Kirjoittaja Freerider
Ei ole tyhmä kysymys, mutta vastauksena, että fader on keskellä, joten siitä ei ole kyse. Takakaiuttimet myös soivat kunnolla.

Pitänee testata sitten etujohtojen ryöstöä.