Kokemuksia vm-2007 4D 320i e90?

Miisa
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 1
Liittynyt: 31 Loka 2016, 17:59

Kokemuksia vm-2007 4D 320i e90?

Viesti Kirjoittaja Miisa » 31 Loka 2016, 18:14

Siinähän se kysymys tulikin..
Bemarista kauan haaveilleena iskin silmäni 2007 vuosimallin 320i sedaniin :blush:

Millainen auto on ollut ja niitä vikoja mieluusti millaisia on ollut?

Onko tässä mallissa Valvetronic kun se ei selvinnyt mistään ja mahtaako olla sisätila pistoketta? :conf:

Avatar
Aero
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 938
Liittynyt: 14 Marras 2011, 16:10
Auto: 128i E88
9000 CD
350i DHC
159 Berlina
Paikkakunta: Janakkala

Re: Kokemuksia vm-2007 4D 320i e90?

Viesti Kirjoittaja Aero » 31 Loka 2016, 23:01

E90 on autona kyllä ihan hyvä, vaikkakin nelosbensalla varmasti tylsän laiska, kun ei se pikkukutosellakaan mikään tykki ole. Jonninverran kumiseva, mutta sisämelu helpottaa kovasti kun vaimentaa ovet.

Ensitöikseen kannattanee varata nippu euroja keulan alustan paikkaamiseen (ja pitää nippu tallessa jos sitä ei heti tarvi) - ensimmäisen puslan luovutettua joutuvat loput kovemmalle rääkille ja ne voi vaihtaa yksitellen lyhyellä aikavälillä tai rehellisen kerralla ja ajaa taas pitkään. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa tulee isompi kertakustannus, mutta saa kerralla kuntoon.

2007-mallisen 320i:n moottorina pörrää tietääkseni joko N46 tai N43, joista molemmissa tietääkseni on Valvetronic ja N43:ssa myös suorasuihkutus. Ainakin jommasta kummasta olen kuullut huhua jakopääongelmista, mutta en ole niihin enempää perehtynyt kun ko. moottorit eivät muuten kiinnosta - kannattaa ehkä kuitenkin varmistaa, onko huhussa perää (ehkä sen joku täälläkin kohta osaa kertoa). Moottorinkoodin (ja alustanumeron, jolla saa mm. varustelistan) saat tietää, kun työnnät auton rekisterinumeron Bilteman sivuille: http://www.biltema.fi/fi/Autoilu---MP/

Sisätilanpistoke, kuten varustelu hyvin vahvasti muutenkin, riippuu yksilöstä. Muutenkin kannattaa kiinnittää huomiota varusteluun oman kiinnostuksen mukaisesti. Jos esim. audiopuolen taso tahi päivittäminen kiinnostaa, niin pohjatason äänentoistot ei kauheasti korvia hivele ja setti on helpompi päivittää, jos autossa ei ole iDriveä. Sporttipenkit on bulkkilautoja valovuoden edellä, mutta jotkut ovat kai ihan tyytyväisiä niihin perusmalleihinkin, joten kannattanee kokeilla sopiiko omaan mieleen. Jos arvostaa mukitelineitä, niin niiden jälkiasennus on hommana isompi kuin etukäteen osaisi veikata.

Ylipäätään elämä on liian lyhyt ikävillä autoilla ajamiseen, joten kannattaa ostaa auto, josta tykkää. Käy ihmeessä katsomassa ja kokeilemassa, miten kohteesi osuu omaan kouraan.

Tai venytä budjettia ja tule hakemaan multa neliveto kutoskoneella (+sisäpistokkeella, laturilla, webastolla, ehjällä alustalla, ehkä piristetyllä äänentoistolla, vaimennetuilla ovilla ymsyms) niin pääsen heräteostamaan Jämsästä avon :mus:
Silence! Is the moment between everyone
Is the best friend you have in the world
That moment in time will help you to survive
Lara Fabian - Silence