BMW e90 jarru/luistonesto vika

Mikke22
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 53
Liittynyt: 18 Touko 2017, 10:47

BMW e90 jarru/luistonesto vika

Viesti Kirjoittaja Mikke22 » 27 Syys 2017, 19:23

Terve!

Nyt meni 325i e90 2005 Bemari tekemään taas tempun....auto siis nyki ja vilkutteli luistonestoja/ajonvakautuksia tuossa aikaisemmin. No, eihän siinä, auto koneen päähän ja viaksi ilmoitti molemmat abs-anturit takapäästä. Anturit vaihdettiin, ja maksoivat liki 50€ kappaleelta joten luulisi laadun olevan kohdallaan. Anturit kun sai kiinni niin sitten vasta ne ongelmat oikein alkoi, valot kojetaulusta ei sammuneet, paitsi että turvatyynyn merkkivalo syttyi sekä merkkivalo siitä, että turvavyö ei olisi kiinni. Näiden lisäksi nopeusmittari lopettaa toimintansa noin 40km/h vauhdin jälkeen, ja sinne astikin vatkaa. Hetkellinen kulutusmittarikaan ei toimi 40km/h jälkeen. Ilmeisesti luistonesto ei nyt toimi ollenkaan, koska DTC-napista ei tapahdu mitään, ja auto antaa kyllä lyödä renkaiden tyhjää kuinka paljon vaan. Auto ei nyi, niinkuin se teki vanhoilla antureilla kun veti aina luistonestoa päälle ajaessa.

Antureiden vaihdon jälkeen käytettiin uudestaan koneen päässä, ja ilmoitteli edelleen samantyylistä ongelmaa kuten "virrankulku katkonaista vasen takapyörä" tyylillä. Merkkivalot saattavat pysyä poissa ennenkuin 40km/h on ylitetty ja myös mittari toimii kuitenkin sinne asti. Tuon vauhdin jälkeen syttyy valot mittaristoon, ja nopeus ja hetkellinen kulutusmittari eivät toimi. Molemmat anturit viellä putsattu ja tarkastettu uudelleen, että pinnit ovat suorassa ja liittimet varmasti puhtaat.

Kysymys kuuluukin missä mahtaa olla vika, ja onko muilla ollut samanlaisia ongelmia e90 bemarissa ja miten korjattu kuntoon.