535XD F11 vm 7/2015 vikakoodi imuläpistä

MC78
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 2
Liittynyt: 11 Kesä 2019, 03:38

535XD F11 vm 7/2015 vikakoodi imuläpistä

Viesti Kirjoittaja MC78 » 11 Kesä 2019, 04:31

Moi. Autona 535xd 2015. Autosta vanha imusarja oli niin karstainen, että imuläpät eivät liikkuneet kunnolla. Vikakoodi siitä ja auto meni välillä vikatilaan. Partikkeli suodatin rikki, molemmat lambdat rikki.
Ratkaisu: tehdas korjattu imusarja vaihdettu, vikakoodi siitä ohjelmoitu poisof. egr off ja tulpattu. Vikakoodit ja pdf ohjelmoitu paikassa XYZ pois.
Tulos: imusarjan läpistä tukee kokoajan vikakoodia Välillä kun käynnistää toimii täydellä teholla, välillä taas mene limppu home mode-tilaan ja joku 100hv. Herjaa myös vikakoodiaa imuilman lämpötilasta(vaihdettu laadukkaaseen uuteen ei auttanut. Auton lastuttaja viikon yritti ohjelmoida vikakoodiaa imuläpistä pois ei onnistunut. Ongelma: autossa on ehjä imusarja ja ehjä imuilman lämpötila anturi, mutta vikakoodiaa niistä tulee jatkuvasti uudelleen päälle. Muuten auto toimii moitteetta. Tietääkö kukaan mitä tehdä seuraavaksi? Mistä aloittaa vian selvittää, vain onkohan "lastuttaja" mokannut. Tai tunteeko joku semmosta pajaa tai korjaamoa mikä voisi korjata homman? Hermot menee tän auton kanssa.
Jos joltakin löytyy tähän tietoa mikä johtaa vian selviämiseen: lupaan tarjota kiitokseksi kunnon esim aterian( kunnon pihvin) hyvässä ravintolassa ja ruokajuomat (ihan mitä haluat) sen vannon kautta kiven ja kannon tai piru minut perintöön!!!