Kokemuksia Volvon uusista S60, V60, XC60, S90, V90 ja XC90 SPA- alustaisista malleista

Keskustelua muista kuin BMW:n merkeistä
M-Sport
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 176
Liittynyt: 01 Helmi 2020, 15:37
Paikkakunta: Munchen, Germany

Aloitetaan omat kokemukset XC60-mallista:
Hieno auto mutta... Ensimmäisistä 12 kk Volvo seisoi pajalla 3 kuukautta. Oli CAN-kaapelin sulamista, listavikaa, sähköhäiriötä, huonoa asennusta ja yllättäviä pysähdyksiä liikenteessä sekä takaisin kutsuja. Adaptiiviset valot eivät toiminneet kuin harvoissa olosuhteissa yms. ominaisuutta, joita ei korjattu. Lopuksi paloi käämi laatuun ja auto vaihtui takaisin BMW:hen. Nyt vikoja ei ole ollut ja ajo-ominaisuudetkin ovat aivan eri planeetalta. Välillä on tehnyt mieli painattaa tarra takalasiin ”Ei enää koskaan Volvoa”, mutta oppirahat on nyt maksettu, joten mitäs sitä enää valittaa. Mutta tosiaankin, kannattaa kokeilla, jos ei muuten usko.
Jone111
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 34
Liittynyt: 22 Marras 2020, 11:13
Auto: BMW 530e M-sport -19

Joskus tuntuu olevan vaikea tehdä kokonaiskuvaa autojen laadusta, siis tällaisista virheistä tuotteessa. Erikseen laatuvaikutelma esim. materiaalien osalta. Tärkeinpänä olen painottanut nyt sitä miten virheisiin reagoidaan: saatko ne kuntoon vai joudutkö vääntää ja olemaan yksin ongelmiesi kanssa. BMW ainakin toistaiseksi handlannut kivasti asiat, verraten edelliseen Fordiin. Voi olla henkilöstäkin kiinni.

Itse koeajoin Volvon koeajopäivillä S60 T8 ja XC90 T8. Molemmat malliston tehokkaimmat. Laatuvaikutelma oivaa: materiaalit, oven käynti, mukulakivillä pehmeä matala kumina - auto etenee siististi. Meno rivakkaa muttei hämmästyttävän rivakkaa. Esimerkiksi vastaavan tehoiset tai hieman tehottomammat Tesla Model 3 tai Mustang Mach E antoi enemmän sillä sadalla. Mitään luistonestoja et saa pois, joten ikuinen nanny-mode päällä. Tekniikasta en osaa sanoa, taitaa niissä olla line-assistant / autopilot toiminnot saatavilla. Teslalla eniten kameroita, joten huhuillaan, että toimii parhaiten kun viivat kadonneet tai sää huono. Kaipaisin lisää mausteita autoon.
Vastaa Viestiin