Oulu- Rinta-jouppi

Siili
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 23
Liittynyt: 05 Elo 2016, 17:33

Oulu- Rinta-jouppi

Viesti Kirjoittaja Siili » 29 Elo 2016, 18:31

Ostin ekan bemarini rinta-joupilta. (f30 320i) Kauppaan kuului seuraava määräaikaishuolto. Huolto varattiin Oulun rinta-Joupin Autoliikkeen huollosta. Varausta tehdessä ihmettelin ja kysyin, että kuuluuko huoltoon oikeasti pelkkä öljyjen vaihto. :w00t: (Olin ennen kaupantekoa selvittänyt asiaa netistä). Huollosta vakuuteltiin, että huoltoon kuuluu pelkkä öljynvaihto.
Huolto tehtiin, kuten edellä mainittiin, mutta sähköiseen huoltokirjaan sitä ei ollut kuitattu. Huomasin vasta samana iltana, että ajotietokone muistuttaa vieläkin kyseisestä huollosta. :curse: Seuraavana päivänä yritin soittaa huoltoon, mutta sieltä ei vastattu, joten menin paikanpäälle asiaa selvittämään. Huollosta minulle kerrottiin, että joku kuittauslaite oli rikki ja sen takia huollonkuittausta ei ollut voitu tehdä. Ihmettelin, että miksi asiasta minulle ei kerrottu jo silloin, kun hain auton huollosta? :curse: Keskustelun aikana huoltoneuvoja katsoi koneeltaan, että huollon voi kuitata myös käsin. Tämän käsin tehtävän kuittausohjeen hän luovutti myös minulle vastaavia tapauksia varten. :dumb: Eli jatkossa voin itse tällä ohjeella kuitata kaikki tulevat sähköisenhuoltokirjan huollot! :thup:
Tämän jälkeen ajoin Wetterille kysymään vahvistusta epäilyilleni liittyen Rinta-Joupin Autoliikkeen huollon toimiin. Siellä minulle luettiin avaimesta oikea huoltotarve, johon kuului moottoriöljyjen ja suodattimen vaihdon lisäksi moottorin ilmasuodattimen, raitisilmasuodattimen, sytytystulppien vaihto sekä vehicle check.
Näiden tietojen kanssa menin takaisin Oulun rinta-joupin huoltoon, jossa minulle esitettiin asiasta tietämätöntä. Oulun rinta-jouppi mainostaa kuitenkin huolehtivansa kaikkien automerkkien huollosta, joten luulisi heidän tietävän mitä kuhunkin määräaikaishuoltoon kuuluu. :lol: Huollosta minut ohjattiin auton myyjälle, joka ei uskonut kertomustani, joten ajoimme viereiseen SAH – huoltoon, josta meille kerrottiin samat asiat, mitkä minulle oli Wetteriltä kerrottu. Autolle varattiin aika SAH huoltoon, jossa tehtiin määräaikaishuolto loppuun. Ihmettelen asiakaspalvelun laatua, sillä Oulun Rinta-Joupin Autoliikkeestä ja huollosta ei missään vaiheessa ole pahoiteltu asiaa millään tavalla. Yhden huollon hoitamiseen jouduin kuitenkin ajamaan turhaan useita kertoja kymmenien kilometrien matkoja, sekä järjestämään itselleni kyytejä huollon ja kodin välille. Vain sen takia että koittivat huijata. :curse:
Reklamoin tästä Oulun Rintajoupille. Siellä koko asia laitettiin autonmyyjän syyksi. korvauksena minulle tarjottiin tankillinen bensaa. :lol:

Bemisti
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 104
Liittynyt: 01 Huhti 2010, 11:48
Auto: F30 320iA xDrive 2015

Re: Oulu- Rinta-jouppi

Viesti Kirjoittaja Bemisti » 26 Syys 2016, 17:10

En olekaan ainut, joka on pettynyt Rinta-Joupin toimintaan :mad: Olen usein törmännyt Rinta-Joupissa ammattitaidottomuuteen, niin BMW-kaupassa kuin huollonkin puolella. Erityisen amatöörimaista on myynti. Ei paljon huvita tehdä kauppaa myyjän kanssa, joka ei tiedä myymänsä tuotteen speksejä.
Bemisti jo vuodesta 1989

E30 -86, E30 -90, E46 -00, E90 -08, E90 -10, F30 -12, F30 -15

Siili
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 23
Liittynyt: 05 Elo 2016, 17:33

Re: Oulu- Rinta-jouppi

Viesti Kirjoittaja Siili » 28 Syys 2016, 10:45

Bemisti kirjoitti:En olekaan ainut, joka on pettynyt Rinta-Joupin toimintaan :mad: Olen usein törmännyt Rinta-Joupissa ammattitaidottomuuteen, niin BMW-kaupassa kuin huollonkin puolella. Erityisen amatöörimaista on myynti. Ei paljon huvita tehdä kauppaa myyjän kanssa, joka ei tiedä myymänsä tuotteen speksejä.
Ainakin käytettyä autoa tuolta hankkiessa, kannattaa epäillä kaikkea mitä myyjä ja huolto kertoo. :sneak: mulla oli jokin typerä harhakuvitelma, ettei noin iso ketju yrittäs muutamaa satasta säästää huolloissa huijaamalla.

Wonderi
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 945
Liittynyt: 20 Syys 2015, 00:39
Auto: F31 318dA -14
Paikkakunta: Nokia

Re: Oulu- Rinta-jouppi

Viesti Kirjoittaja Wonderi » 30 Syys 2016, 01:09

Toisaalta naapuri sai täkäläiseltä Rinta-Joupilta ostamansa kuusi vuotta vanhan Skodan TSI-moottoriin jakopäärempan ihan mukisematta. Hyviä vitsejä saatiin kun toisen naapurin TDI joutui samalla viikolla myös jakopääremppaan.