Sivu 1/1

Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 19 Huhti 2017, 19:31
Kirjoittaja kek
Onko tästä Metro auton BMW huollosta Espoossa kellään jotain kokemuksia kerrottavana? Vähän arvelluttaa kun ko. paikka on pääosin muihin merkkeihin erikoistunut että miten niillä resurssit, asiantuntemus yms. toimii ja riittää BMW:n osalta.
Paikka on kyllä eräästä myyntiliikkeestä suositeltu parempana kun pääkaupunkiseudun Laakkoset ja Autokeskukset.

Re: Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 19 Huhti 2017, 19:48
Kirjoittaja melperri
Palvelu on ollut asiallista ja ystävällistä. Hyvänä puolena on myös aukioloajat 7-18. Valitettavasti asiantuntemus ei kuitenkaan riittänyt ainakaan volkkarin vikavalo ongelman selvittämiseen. Tässä ei kuitenkaan sinällään ole mitenkään poikkeuksellista , eipä nuo vähänkään hankalammat viat ylipäätään tahdo merkkihuolloissa selvitä. Kerran on X3 käynyt tuolla huollossa , eikä siinä ollut mitään ongelmaa , eikä ylimääräisiä rahastus yrityksiä.

Re: Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 19 Huhti 2017, 21:31
Kirjoittaja Aero
Tuolla huollatin E90:iä ja nykyään E93:sta.

Palvelu on asiallista, aikoja löytyy yleensä tarjolle lähes oman mielen mukaan, BMW-huoltopuoli on ihan virallinen BMW-huolto ja huoltajat asiallisesti koulutettuja - ainakin yksi kuulemma on lisäksi pitkän linjan BMW-harrastaja. Valittamista ei ole. Kahdesti on kyllä käynyt pieni ohohups (kerran pusla prässätty rikki ja kerran ABS-anturi hajosi laakeria vaihtaessa), mutta näistä on tultu kertomaan suoraan ja rehellisesti ja asia on hoidettu kuntoon. Etukäteen pyydetyistä hinnoista on lipsuttu vain alaspäin.

Puslatapauksessa pyysivät jättämään auton sinne ettei tarvi tuhlata aikaa kasaamalla vanhoilla osilla ja antoivat sijaisauton yöksi veloituksetta, saivat uuden puslan seuraavaksi päiväksi. ABS-anturi tuli myös seuraavaksi päiväksi ja sain ihan itse valita, mihin aikaan käyn paikalla että pääsevät vaihtamaan, luonnollisesti vaihtui odottaessa.

Re: Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 17 Kesä 2017, 21:26
Kirjoittaja ccxr
Lisää kokemuksia kiitos? Pitäisi erinäisistä syistä käyttää ehkä autoa tuolla, mutta perus öljy+suodattimien vaihdot tuolla +200 euroa Olarinluoman Laakkoseen verrattuna, melko iso hinta-ero. Pyyhkijänsulat 140 euroa. Ihan perus auton pyytämiä CBSn huoltoja olisi. Mobilia olisivat laittamassa vaikka eikö se pitäisi olla Helix Ultraa?

(Toki se varmasti LL-kriteerit täyttää, mutta luulisi merkkiliikkeen käyttävän edustamansa merkin suosittelemaa vaihtoehtoa)

Re: Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 17 Kesä 2017, 21:37
Kirjoittaja Wonderi
Miksi kukaan ostaisi pyyhkijänsulkia marmoriliikkeestä, jos ei huoltosopimukseen kuulu? 200e on ihan hyvä motivaattori äänestää jaloilla. Paitsi tietysti jos sieltä toisesta saa 200e huonompaa palvelua.

Re: Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 17 Kesä 2017, 22:10
Kirjoittaja Aero
^Viimeksi siksi, että niiden vaihtotarve muistui mieleen kun huollon vastaanottaja kysyi että vaihdellaanko polttimoita tai pyyhkijänsulkia. Pääsi helpolla ja kieltämättä nuo orggikset on hyvät.

Re: Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 18 Kesä 2017, 02:01
Kirjoittaja Wonderi
Lähinnä sitä tarkoitin, että esim. Motonetissä yleensä hyväksi todetut Valeon sulat maksavat 35e/pari. Aika hyvän hinnan saa minuutin vaihtotyölle.

Re: Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 18 Kesä 2017, 13:10
Kirjoittaja Aero
Juu, tiedän ja ymmärsin. Kunhan annoin yhden omakohtaisen vastauksen kysymykseen :)

Tosin nyt vasta luin niin hereillä, että huomasin pyyhkijänsulille 140e hinnan. En minä mielestäni niistä ihan niin paljoa maksanut, mutta olen näköjään tapojeni vastaisesti laittanut kuitin johonkin hyvään talteen.

Re: Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 18 Kesä 2017, 17:40
Kirjoittaja ccxr
Originaalit 60e Laakkosen tiskillä, Motonetin sulkia en enää osta, nykyiset Bosch twinaerot alkoivat toisen sateen jälkeen ääntämään ja pomppaamaan aivan ala-asennossa kun jatkuva pyyhintä päällä.

Pitääpä ensi viikolla käydä pyörähtämässä paikan päällä ja katsomassa ovatko he tosiaan 100% kalliimpia kaikissa huoltotöissä kuin jo muutenkin kallis Olarin Laakkonen.

Re: Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 20 Kesä 2017, 10:08
Kirjoittaja masaf1
Samoja kokemuksia kaikista Motonetin sulista, mitälie ylijäämää / kuivuneita koppuroita tilaavat toimittajiltaan. Esim. C-Mersussa orggis-Valeot 50€ marmorilta, kestää vuoden-pari narisematta. Välissä kokeiltiin Valeot (n. 40 €) ja Boschit (reily 30€) Motonetistä, ihan narisevia paskoja. Vaimon Nissaniin huvikseen parivuotiaat orggikset vaihdoin Motonetin Valeoihin, piti vaihtaa vanhat 2-vuotiaay takaisin ku olivat uusia paremmat. Sit marmorilta orggikset seuraavassa huollossa, ovat vieläkin toiminnassa vajaan parin vuoden jälkeen eikä moitittavaa. Täsmälleen sama tarina myös ex-autossani, kavereilla, sukulaisilla...

Re: Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 21 Kesä 2017, 03:22
Kirjoittaja Wonderi
En usko että Motonet teettää erilaisia Valeoita tai Boscheja kuin muissa kaupoissa myytävät. Eri automallien erilaiset sulkamallit saattaa tietysti olla eri sukua keskenään. Sitikkaan Motonet myi ainakin täsmälleen samanlaiset rungottomat Valeot kuin orggiksetkin oli, toimi hienosti narisematta monta vuotta.

Se on kyllä totta että kannattaa kysyä orggisosankin hintaa, se on välillä ihan kilpailukykynen (jos ei ota asennusta sadalla eurolla).

Re: Metro Auto BMW huolto Espoo

Lähetetty: 21 Kesä 2017, 07:53
Kirjoittaja masaf1
Lähinnä se, että kuinka monta vuotta ne siellä hyllyssä suht sekakemikaalipitoisessa ilmassa on ennen ku joku ostaa sen takimmaisenkin parin... Esim. Valeolla C-meseen ihan oma pakettinsa, Motonetin hyllyssä 12 kpl täällä Lohjalla. Voi lojua kauankin, ja voi olla ollut varastossa kauankin ennen myymälään tuloa. Marmorilta on aina olleet pehmeitä ilman jarrunesteessä liottamistakin :D