Rovaniemi - Wetteri Oy

Matteus
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 9
Liittynyt: 18 Tammi 2015, 17:56
Auto: F30 316dA
Paikkakunta: Helsinki

Rovaniemi - Wetteri Oy

Viesti Kirjoittaja Matteus » 08 Helmi 2015, 19:20

Auton vaihdon yhteydessä huomasin tammikkuussa Rovaniemen BMW jälleenmyyjällä olevan myynnissä ajamattoman F31 ns "ikkuna-auton" (316 d business automaatti vm 2014) hintaan 33.050 eur. Vuoden vanhalle, mutta ajamattomalle autolle erittäin edullinnen hinta 1/2015. Soitin myyjälle, puhuimme autosta ja minun vaihtoautosta. Kyseinen auto on kuulemma heillä liikkeen sisällä olevana esittelyautona ja se olisi tarkoitus myyjä remontin vuoksi pois. Puhelun perusteella arvio vaihtoauton hinnasta vaikutti sopivalta ja myyjä lupasi palata asiaan seuraavana päivänä.

Hämmästykseni oli suuri, kun myyjä kertoi s-postissa seuraavana päivänä auton hinnan olevan ilman autoveroa. En saanut heiltä kirjallista tarjousta, joten edellisen päivän väliraha-arvio ei tietenkään sitonut myyjää. Huono fiilis tästä kuitenkin jäi. :mad:

Ymmärrän, että virheitä voi tapahtua, mutta luulisi myyntimiehen hahmottavan autojensa hinnat, koska kuitenkin hän on niiden kanssa tekemisissä joka päivä. Puhelinkeskustelun aikana myyjä ei siis missään vaiheessa sanonut auton hinnan olevan ilman autoveroa. Kaikkein oudointa asiassa on se, että kyseinen auto on ollut autotalli.com:issa viikkoja myynnissä ja edelleen virheellisellä hinnalla. Vähintäänkin asiallista olisi ollut korjata virhe välittömästi.

Onko joku muu koettanut tehdä tästä kauppaa?

http://www.autotalli.com/uusi-auto-heti ... s=2&page=0" onclick="window.open(this.href);return false;