Kokkola - Käyttöauto Oy

Avatar
///Marko
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 1715
Liittynyt: 01 Huhti 2010, 11:43
Auto: 530dA GT xDrive F07 lci
518i E34

Kokkola - Käyttöauto Oy

Viesti Kirjoittaja ///Marko » 17 Joulu 2010, 00:14

Kilpailutin autoa paikallisen BMW-myyjän (Wetteri Oulu) sekä kaverini suositteleman Käyttöauto Kokkolan kanssa. Alkuun olin tilaamassa E92 lci -mallia mutta käytännöllisyyden tarpeen (esikoistytön syntymä) noustessa pinnalle päädyin valitsemaan E90 xDriven. Lopulta hintaerot liikkeiden välillä kutistuivat todella pieniksi, sain neuvoteltua Käyttöautossa kuitenkin mahdollisuuden myydä vaihto-auto yksityiselle joka tulikin lopulta tarpeeseen.

Kaupan hoiti Petteri Puurula, joka teki esimerkillistä työtä. Mietittiin auton väriäkin pitkään koska auton sisustus oli tiedossa ja siihen ei mielestäni ihan kaikki ulkovärit sopineet. No ei siinä vielä mitään, en ihan varmasti ollut helpoin asiakas siinä vaiheessa kun varusteiden lukkiutuminen alkoi lähestyä. Siinä oli taskulaskin monta kertaa kädessä, että mitä vielä raskii lisätä tai muuttaa ja eikun puhelua Petterille. Hyvin pelasi yhteydenpito koko ajan auton luovutukseen asti. Jopa auton mottorikin oli lähellä vaihtua kolmilitraiseen, mutta se olisi tiennyt luopumista liian monesta varusteesta. Lopulta autoon saatiin mieluisat ja budjetin sallimat herkut, mutta moneen kertaan niitä mietittiin ja muutettiin. Kaveri hoiti työnsä niinkuin pitikin ja kaupasta jäi hyvä maku. Voi vain sanoa että toivottavasti palataan vielä joskus asiaan.

Siili
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 23
Liittynyt: 05 Elo 2016, 17:33

Re: Kokkola - Käyttöauto Oy

Viesti Kirjoittaja Siili » 20 Marras 2016, 13:22

Muutama vuosi sitten ostin tuolta käytetyn auton, josta oli osa veroista maksamatta. Onneksi ei keretty kilpiä viemään ennenku huomasin.