Sivu 1/1

E65 soitteli itsekseen hätäkeskukseen?! WTF?

Lähetetty: 01 Joulu 2017, 08:28
Kirjoittaja adamjohnson
Nyt toi uudempi seiska on seonnut lopullisesti... @£$€U!

Kävin tallissa laittamassa vanhaa seiskaa kesäteloille kun se seisoo kesän. Jätin E65:n seisomaan kauemmaksi hallissa ikkunan auki ja otin avaimet taskuun. Ovet jäivät auki. Kun olin puunannut autoa noin tunnin aloin kuulemaan ihmisen puhetta kauempaa hallista, sieltä missä E65 seisoi. No ajattelin että hallin yläkertaan on tullut ihmisiä. Puhe toistui n 5 min välein ja oli aika saman kuulloista: Haloo, haloo ja sitten joku pidempi sana josta ei saanut selvää...
lisää: pcc1 thanh xuân
No 15min jälkeen aloin kiinnostumaan, että onko jotkut pennut päässyt leikkimään halliin ja menin seisomaan autoni lähelle. Lähes samantien auton sisältä kuuluu naisen ääni : Hälyytyskeskus! Haloo! Haloo! Ja sitten samantien luuri kiinni. Olin siinä vaiheessa että voi V**UN mosse mitä sä nyt sekoilet, ja käynnistin auton. iDrive ei antanut mitään ilmoituksia ja kaikki oli mittareiden mukaan ok. Kävin kaikki iDriven valikot läpi ja katsoin että voiko siellä oli mikään asetus joka voisi laittaa paskan soittamaan apua. Autossa ei ole edes SIM korttia, enkä ole koko puhelinta käyttänyt kertaakaan.

Tämän jälkeen olin 15min sisällä niin, että autossa ei ollut virtaa eikä avaimia = ei soittoja. Seisoin 10min ulkona avaimet kädessä, ovet lukossa - ei soittoja. Menin sitten puunaamaan toista autoa ja n 20min niin perkele soittaa taas jonnekkin. Kun ehdin autolle, tuuttasi sisällä taas ns. luurikorvaan ääni.
lisää: chung cư mỹ đình 2
Ajoin tämän jälkeen autolla lenkin ja olin auton vieressä 20min, ovet lukossa - ei soittoja (koomista hommaa seisoa auton vieressä ja odottaa, että se alkaa sekoilemaan itsekseen ). Ajoin vielä himaan ja puhuin kännykässä (omassa) 30min auton sisällä - ei soittoja...

Eihän BMW assist (vai mikä lie) palvelun tai SOS nappulan kuulu edes toimia Suomessa?? Miten auto voi soitella hätäkeskukseen?

Vessaan laitettiin viikko sitten Laakkosella päivitys Navigaattoriin (ja moottorin ohjausyksikköön) - voiko aiheuttaa tämän?
lisää: mua chung cư eco dream giá gốc
PS. Ei ole ensimmäinen kerta kun E65:n kanssa on tunne, että kumpi on kuski...auto vai minä.

Re: E65 soittelee hätänumeroon

Lähetetty: 01 Joulu 2017, 12:47
Kirjoittaja traveller
Ja sama vanha trolli täällä taas!

http://www.btcf.fi/forum/archive/index. ... 61174.html