Takaluukku ei aukea!

Yleistä keskustelua vioista ja ongelmista
Sinikka
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 2
Liittynyt: 14 Helmi 2020, 19:24

Hei,

Automme BMW 228i cabrio 2016 takaluukku temppuilee. Osaisiko joku auttaa? Asumme ulkomailla.
Takaluukko on kiinni eikä aukea. Tavaraa siellä sisällä. Lukko pärähtää kun sitä yrittää avata avaimen avausnapista tai takaluukun avauspainikkeesta.
Emme löydä saksankielisestä ohjekirjasta emmekä autosta kahvaa tai muuta mekaanista tapaa avata takaluukku.
Voiko takaluukku aueta vain sähköisesti -outoa! Yt. Sinikka
Wonderi
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 1852
Liittynyt: 20 Syys 2015, 00:39
Paikkakunta: Nokia

Tämän (linkki) mukaan siellä on mekaaninen avauskonsti, mutta vain luukun sisäpuolessa. Haluttu estää rosvojen liian helppo pääsy cabrion tavaratilaan, onnistuttu! Eli pitää purkaa takaselkänojaa sen verran irti paikaltaan että saa käden tavaratilan puolelle selkänojan kaatokahvaan (tai jos sitä ei ole niin puretaan niin paljon että mahtuu ryömimään tavaratilaan), ja sitten painetaan luukun sisäpuolessa lukon kohdalla olevaa pientä muovinippeliä josta lukko aukeaa.
Sinikka
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 2
Liittynyt: 14 Helmi 2020, 19:24

Wonderi kirjoitti: 14 Helmi 2020, 22:10 Tämän (linkki) mukaan siellä on mekaaninen avauskonsti, mutta vain luukun sisäpuolessa. Haluttu estää rosvojen liian helppo pääsy cabrion tavaratilaan, onnistuttu! Eli pitää purkaa takaselkänojaa sen verran irti paikaltaan että saa käden tavaratilan puolelle selkänojan kaatokahvaan (tai jos sitä ei ole niin puretaan niin paljon että mahtuu ryömimään tavaratilaan), ja sitten painetaan luukun sisäpuolessa lukon kohdalla olevaa pientä muovinippeliä josta lukko aukeaa.
Kiitos sinulle paljon vastauksestasi ja avustasi. Kokeilemme, jos jotenkin saisimme ujutettua takapenkit alas. Aika outoa kyllä ettei mitää nappia tai kahvaa ole ohjaajan jalkatilassa. Cabrioon kun pääsee niin helposti kangaskaton kautta sisään! T. Sinikka
Aero
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 1277
Liittynyt: 14 Marras 2011, 16:10
Auto: XE
350i DHC
159 Berlina
33 P4
Paikkakunta: Janakkala

No, se nappi tai kahva surauttaisi sitä samaa lukkomoottoria joten tuskin siitä apua olisi kun kerran moottori pärähtää jo nyt.

Mutta, kun kerran moottori pärähtää, niin siitä voi myös päätellä että vika on mekaaninen. Ihan enstemmäisenä itselleni tulisi mieleen koettaa nyhtää ja painaa luukkua eri asentoihin koettaen samalla avausnappia ja etsiä, saisiko moottori lukon auki jossain asennossa.
Silence! Is the moment between everyone
Is the best friend you have in the world
That moment in time will help you to survive
Lara Fabian - Silence
Vastaa Viestiin