BMW E90 halogeenivalojen vaihto xenoneihin/ledeihin

Mikke22
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 53
Liittynyt: 18 Touko 2017, 10:47

BMW E90 halogeenivalojen vaihto xenoneihin/ledeihin

Viesti Kirjoittaja Mikke22 » 04 Heinä 2018, 20:10

Moro!

Omassa e90 2005 Bemarissa on nuo karvalakki-valot, jotka ovat kyllä aivan surkeat! Edes ns. Tehokkaammat polttimotkaan eivät saa valotehoa. Lyhyiltä kun vaihtaa pitkille, ei eroa käytännössä ole.
Nyt olisikin tarkoitus päivittää mahdollisesti unpiot tulevalle syksylle/talvelle, sekä samalla kohentaa ulkonäköä, koska karvalakki-halogeenivaloissa ei ole edes enkelin rinkuloita.

Nyt kaivattaisi sitten kokemuksia. Onko joku tilannut jostain led-/xenonumpioita E90 bemariin? Tarkoituksena ei ole siis ostaa mitään ”tuning” ebay ledumpioita, vaan oikeasti laadukkaat käytännölliset ja käyttöön tarkoitetut ratkaisut!

Sitten muutoksista. Minkälaisia muutoksia pitäisi tehdä jos vaihtaa esim. Noista halogeeneista xenon/ledumpioihin? Muutoskatsastus varmastikin pitäisi tehdä, mutta lähinnä teknisiä muutoksia? Pitääkö rakentaa jotain lisää, vai onko tarvittavat osat jo umpioissa itsessään?

Myös yleisesti voi antaa kokemuksia Bemarin e90 valoista, lähinnä juuri noista xenon/led ratkaisuista, onko tehokkaat ja hyvät? Tiedetään, että lisävalot ovat ratkaisu, ja ne tullaankin laittamaan ”munuaisten taakse” jos umpioita ei löydy, mutta olisihan unpiot ulkonäöllisestikin paljon parempi ratkaisu!