Bmw 535d f11

F10, F11, F07
kassitusmaksimus
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 1
Liittynyt: 23 Elo 2023, 22:15

Ostin autoliikkestä noin 2 kuukautta sitten tuon bemarin jonka jälkeen noin kahden päivän ajon jälkeen rupesi vuotamaan öljyä maahan runsaasti.
Otin sitten yhteyttä myyjäliikkeeseen joka vei auton korjaamolle ja oli siellö sitten "korjattavana" reilu 3 viikkoa jonka aikan totesivat että vuotaa venttiilikopasta sekä takastefasta noh vaihtoivat sitten venttiilikopan sekä 3 KERTAA takastefan jonka jälkeen totesivat että auto hikoilee hieman vielä stefan läpi.
Otin sitten auton vastaan siinä toivossa että auto todella vain hikoilee mutta noin 300-400km jälkeen auto kävi taas vuotamaan saman verran kuin ennen korjausta ja meni taas korjaamolle.
Voiko olla muka mahdollista että öljyvuotoa ei olla melkein kahteen kuukauteen saatu paikannettua/korjattua vai haiseeko tässä isompi vika.
Tosin sovittiin liikkeen kanssa että jos vuoto ei lopu nyt kokonaan tämän korjauksen toimesta niin suostuvat purkamaan kaupat.
Edit. Bmw 535d f11 2012vm
Esa530D
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 2
Liittynyt: 05 Marras 2023, 15:14

Ei kai stefan vaihto voi mennä noin usein pieleen, joku muu vika siinä varmaan on. Onko akselin pinnassa joku naarmu edellisen vaihdon jäljiltä tms.
Nämä voivat vuotaa öljyä muualtakin esim öljynsuodattimen jalan tiivisteestä. Toki luulisi että vuoto on kunnolla etsitty ja vika on todellakin kampiakselilla
Kaupan purku ja uutta autoa etsimään olisi minun ratkaisu, autot ei lopu maailmasta ja ostit järkevästi liikkeestä.
Heguli31
Rekisteröitynyt käyttäjä
Rekisteröitynyt käyttäjä
Viestit: 1138
Liittynyt: 29 Maalis 2010, 13:05

Onhan se vuotava öljy varmasti moottoriöljyä, eikä tule siis laatikosta? Erottaa kyllä väristä.
Vastaa Viestiin