BMWforum.fi - Perustietoa foorumista

Tietoa foorumista ja sen toiminnasta
Avatar
BMWforum
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 230
Liittynyt: 25 Maalis 2010, 23:51
Viesti:

BMWforum.fi:n ensisijaisena tarkoituksena on vastata BMW-harrastajien toiveisiin avoimesta keskustelufoorumista. Tavoitteena on mahdollistaa monipuolinen keskustelu BMW ja MINI merkkeihin liittyen sille erityisesti omistetussa ympäristössä. Keskustelualueita on varattu kaikille malleille ikään ja mallimerkintään katsomatta. Myös muille merkeille on olemassa oma keskustelualue.

Foorumi on perustettu, koska bemareista kiinnostuneet ovat toivoneet vaihtoehtoja nykyisille merkkiin keskittyneille foorumeille. Kymmenien sivujen pituiset BMW-aiheet muiden merkkien foorumeilla ovat todiste, että tilausta uudelle foorumille on olemassa. Erityisesti keskusteluissa on tullut esiin toive kaikille avoimesta ja asiapitoisesta foorumista. Tämän foorumin tarkoitus ei ole korvata aiempia BMW-foorumeita vaan täydentää kenttää tarjoamalla käyttäjille vaihtoehtoja.

BMWforum.fi ei ole millään tavalla yhteyessä BMW Suomeen tai sen toimintaan, vaan kyseessä on täysin itsenäinen foorumi. BMW-lyhenteen käyttämisestä foorumin nimessä on ollut maahantuojan edustajan kanssa keskustelua ja ainakin toistaiseksi lupa nimen käyttöön on saatu. Jos tilanteeseen tulee tulevaisuudessa muutos, toimimme sen mukaisesti.

Foorumi on kaikille avoin ja ilmainen, ja tulee myös sellaisena pysymään, mutta foorumille kirjoittaminen vaatii ilmaisen rekisteröitymisen.

Keskustelun iloa!

Ylläpito
BMWforum.fi
admin@bmwforum.fi